به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، جلسه هماهنگی فی مابین نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان غذا و دارو، دانشگاه جندی شاپور اهواز، نمایندگان شرکتهای دانش بنیان و مدیرعامل و مسئولان سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با هدف تسهیل و سیاستگذاری در راه اندازی پارک سلامت محور در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد.
پیام برزگر مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان ویژگیهای متمایز منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از لحاظ زیرساخت ایجاد شده و فضای موجود جهت راه اندازی پارک پتروشیمی سلامت محور اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ۲۸۵۰ هکتار مساحت در حال حاضر کمتر از ۲۰ هکتار زمین برای واگذاری به سرمایهگذاران دارد که برای هر قطعه زمین نیز چندین متقاضی در نوبت و انتظار هستند.
برزگر افزود: می خواهیم در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، پارک پتروشیمی سلامت محور را با هدف کاهش واردات و افزایش ارز آوری برای کشور انجام دهیم؛ میخواهیم علاوه بر ایجاد ارزش افزوده بیشتر، افزایش سهم صادرات محصولات پایین دستی پتروشیمی یعنی محصولات سلامت محور همچون بسته بندی مواد غذایی و دارویی را نیز داشته باشیم.
وی افزود: یکی از رویکردهای سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در واگذاری زمین، اختصاص زمین به فعالیتهایی است که موجب تولید ارزش افزوده بیشتری می شود.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به شروع فعالیت شرکتهای دانش بنیان در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و استقرار نخبگان در کنار صنعت پتروشیمی، بیان کرد: زمینه برای فعالیت دانش بنیانها فراهم تر از همیشه است، از اختصاص زمین تا مشوقهای سرمایهگذاری همه برای سرعت بخشیدن به تولید و خلق ارزش افزوده بیشتر آماده است.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه بیش از ۲۹ درصد تولیدات صنعت ارزش آفرین پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تولید میشود، گفت: کارگروهی برای رسیدن به پارک پتروشیمی سلامت محور منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تشکیل شده است و ارزیابی در زمینههای مختلف در حال انجام است؛ در سریع ترین زمان ممکن تولید محصولات سلامت محور شامل مواد اولیه داروها، تجهیزات و کالاهای پزشکی و بسته بندی مواد غذایی و دارویی قابل رقابت با بازارهای منطقه و نیز آزمایشگاه مرجع مورد نیاز منطقه با هدف کاهش واردات و افزایش صادرات هدفگذاری شود.
وی در پایان گفت: در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بیش از ۲۹ درصد از محصولات پتروشیمی کشور تولید میشود که فرصت طلایی برای فعالیت صنایع پایین دست پتروشیمی همچون شرکتهای تولیدی سلامت محور است. آماده هستیم بخشی از زمینهای باقی مانده منطقه ویژه را با هدف خلق ارزش افزوده بیشتر به شرکتهای تولید کننده محصولات سلامت محور واگذار نماییم.
گفتنی است در این نشست مشترک که با حضور مدیر کل غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت غذا و داروی استان و تنی چند از اساتید دانشگاه جندی شاپور اهواز و شرکتهای دانش بنیان برگزار شد، راهکارهای تولید ارزش افزوده بیشتر از محصولات بالادستی پتروشیمی، همجواری منطقه با وسیع ترین بندر تجاری کشور و افزایش سهم ایران اسلامی در تولید و صادرات محصولات سلامت محور به منطقه جنوب غرب آسیا مورد بررسی قرار گرفت.