{{{block - 36}}}
title
شنبه 09 اردیبهشت 1402 کد خبر: 10560 لینک کوتاه 617

در جشن ۵۰ سالگی پتروشیمی بندر امام مطرح شد؛

پتروشیمی بندر امام زادگاه بسیاری از پتروشیمی‌های منطقه ویژه است

مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در جشن ۵۰ سالگی پتروشیمی بندر امام گفت: پتروشیمی بندر امام با نیروهای متخصص و توانمند خود، زادگاه بسیاری از پتروشیمی‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بوده و امیدواریم به ریل اصلی خود که توسعه و پیشرفت توام با توجه به منابع انسانی و جامعه است برگردد.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، پیام برزگر مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در جشن ۵۰ سالگی پتروشیمی بندر امام(ره) که در محل این شرکت و با حضور برخی مقامات شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: پتروشیمی بندر امام زادگاه بسیاری از پتروشیمی‌های مستقر در منطقه ویژه بوده است و شرکت‌های بسیاری با دستان پرتوان کارکنان متخصص پتروشیمی بندر امام راه اندازی شده‌اند.
وی افزود: پتروشیمی بندر امام در سالیان قبل از شرکت‌های پیشرو در حوزه تولید، منابع انسانی و خدمت رسانی بود و امیدواریم به ریل اصلی خود که توسعه و پیشرفت توام با جامعه نگری و مردمداری است بازگردد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به توجه بالای پتروشیمی بندر امام به محیط زیست بیان کرد: پتروشیمی بندر امام اهمیت زیادی به محیط زیست و مسئولیت‌های اجتماعی داده، در موضوع تصفیه پساب شهرستان بندر ماهشهر هم وارد شده است که اقدام ارزشمندی در خصوص مسئولیت‌های اجتماعی محسوب می‌شود.
وی افزود: کارکنان متخصص پتروشیمی بندر امام تا دهه ۹۰ بسیاری از پتروشیمی‌های منطقه ویژه را راه اندازی کرده‌اند و همواره امکانات خوب رفاهی از سوی شرکت برای کارکنان در نظر گرفته می‌شد که ان‌شاءالله با احیا امکانات رفاهی گام بزرگی در تقدیر از کارکنان متخصص شرکت برداشته شود و سایر شرکت‌ها و مردم منطقه نیز از این امکانات بهره‌مند شوند.
وی با بیان اینکه صنعت پتروشیمی همواره به مساله محیط زیست توجه ویژه داشته است، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بودجه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی در حوزه محیط زیست کاملا مجزا شده است و ۵۰ میلیارد تومان از مجموع ۸۰۰ میلیارد بودجه مسئولیت اجتماعی را برای مباحث محیط زیستی و منابع طبیعی در نظر گرفته‌ایم.
برزگر بیان کرد: نهضت تصفیه پساب و نهضت حرا کاری در یک سال و نیم آینده از اقدامات ارزشمند منطقه ویژه در حوزه محیط زیست خواهد بود.
وی در پایان گفت: صنعت پتروشیمی همواره در کنار توسعه به محیط زیست اهمیت داده است؛ صنعت پتروشیمی آمیخته با محیط زیست است و یکی از نقاط قوت نظام اسلامی است که برکات بسیاری همچون اشتغال، ارزآوری، تولید، رفع نیاز داخل و ثروت آفرینی برای ایران سربلند به همراه داشته است.



آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: اکسین ویرا