{{{block - 36}}}
title
پنج شنبه 17 خرداد 1403 کد خبر: 11248 لینک کوتاه 639

نشست مدیران سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و مشاوران طرح توسعه پیشرفت و امید

در نشست مدیران سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و مشاوران طرح توسعه پیشرفت و امید، آخرین وضعیت فاز2 منطقه ویژه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، آخرین وضعیت طرح توسعه پیشرفت و امید ( فاز2 منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی) با حضور مدیران این سازمان و مشاوران طرح مورد بررسی قرار گرفت.

در بازدید مشاوران طرح  از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و صنایع بالادستی، میان دستی و پایین دستی و همچنین زمین طرح توسعه پیشرفت و امید، آخرین وضعیت طرح‌های قابل اجرا در فاز ۲ منطقه ویژه با استفاده از ظرفیتهای منطقه ویژه فعلی مورد بررسی قرار گرفت که بر الویت واگذاری اراضی فاز اول طرح توسعه به صنایع پایین دستی و شرکت‌های دانش بنیان تاکید شد.
گفتنی است فاز2 منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با عنوان "طرح توسعه پیشرفت و امید" در ماه‌های آینده در زمینی به مساحت 3 هزار و 300 هکتار احداث خواهد شد.
این طرح عظیم موجب رشد سریع سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی ایران اسلامی و حرکت پرشتاب به سمت تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و افزایش جهشی اشتغال در منطقه خواهد شد.
 



آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: اکسین ویرا