{{{block - 36}}}
title
چهار شنبه 02 آبان 1403 کد خبر: 11455 لینک کوتاه 739

تأکید بر ارتقاء زیر ساخت های حمل و نقل ریلی در نشست مدیرکل راه‌آهن جنوب با مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در نشست مشترک با مدیرکل راه‌آهن جنوب، بر توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و افزایش سهم حمل و نقل ریلی در بارگیری محصولات تولید شده شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در نشست مشترک غلامحسین ولدی، مدیرکل راه‌آهن جنوب و پیام برزگر، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی راهکارهای توسعه و تقویت زیرساخت‌های ریلی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به منظور تسهیل در جابه‌جایی محصولات پتروشیمی مورد بررسی قرار گرفت.
این نشست با هدف افزایش همکاری فی ما بین، ارتقای سطح خدمات حمل و نقل و بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت‌های ریلی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد.
پیام برزگر، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، ضمن تأکید بر نقش حمل و نقل ریلی در تقویت زنجیره تأمین محصولات پتروشیمی، اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بصورت متوسط سالانه بیش از 18 میلیون تن انوع محصولات پتروشیمی را تولید می کند.
وی افزود: حمل و نقل ریلی می‌تواند به‌عنوان یکی از مؤثرترین و مقرون به صرفه ترین راه‌حل‌ها برای کاهش ترافیک جاده‌ای و بهینه‌سازی زمان و هزینه‌های حمل و نقل مورد استفاده قرار گیرد. ما به دنبال همکاری نزدیک با راه‌آهن هستیم تا ضمن ارتقا زیرساخت های ریلی، شرکت های پتروشیمی بهره مندی بیشتری از حمل و نقل ریلی کشور داشته باشند.
غلامحسین ولدی، مدیرکل راه‌آهن جنوب، با اشاره به جایگاه راه‌آهن در اقتصاد کشور، گفت: حمل و نقل ریلی یکی از ارکان مهم توسعه اقتصادی و صنعتی کشور است و توسعه این بخش می‌تواند به کاهش هزینه‌های حمل و نقل و افزایش بهره‌وری در فرآیند جابه‌جایی محصولات پتروشیمی کمک شایانی کند.
وی ادامه داد: ما آماده‌ایم با استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود و ارائه بسته های اقتصادی بسیار به صرفه برای بارهای بزرگ شرکت های پتروشیمی، استفاده از حمل و نقل ریلی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی را بهبود بخشیم و همکاری‌های گسترده‌ای با پتروشیمی های منطقه ویژه داشته باشیم.
در پایان این نشست بر تعریف پروژه‌های مشترک در خصوص توسعه شبکه حمل و نقل ریلی داخلی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، اصلاح زیرسازی و تعویض خطوط قدیمی ریلی منطقه و همچنین موضوعات مرتبط با پدافند غیرعامل، جاده خروج اضطراری ریلی و جاده خروج اضطراری شمال غرب منطقه و ارتقا به سطح بالاتری از کارایی و بهره‌وری در حوزه حمل و نقل ریلی تاکید شد.



آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: اکسین ویرا