{{{block - 36}}}
title
دوشنبه 03 دی 1403 کد خبر: 11532 لینک کوتاه 437

حمایت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از ابداعات و اختراعات در حوزه پتروشیمی

محمدرضا مطیری، سرپرست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در شانزدهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان خوزستان که به میزبانی این سازمان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت تعامل صنعت و نخبگان علمی، از حمایت سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برای توسعه ابداعات و اختراعات در حوزه نفت و پتروشیمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در شانزدهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان خوزستان که به میزبانی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی برگزار شد، محمدرضا مطیری، سرپرست این سازمان، به اهمیت برگزاری این رویداد و تأثیر آن بر توسعه علمی و صنعتی استان خوزستان پرداخت.
مطیری گفت: امیدواریم این ارتباط بین نخبگان و صنعت قطع نشود، سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی آماده است تا از تمامی ابزارها و امکانات خود برای حمایت از نخبگان استان خوزستان استفاده کند.
وی افزود: ما در بخش بازاریابی برای ابداعات و اختراعات مرتبط با صنعت نفت و پتروشیمی از نخبگان حمایت خواهیم کرد.
وی تأکید کرد: ارتباط بین بسیج و صنعت پایدار خواهد بود و از هیچ تلاشی برای حمایت از نخبگان دریغ نخواهیم کرد.
مطیری بیان کرد: امیدوارم با تداوم این همکاری‌ها، شاهد شکوفایی بیشتر در حوزه علمی و صنعتی استان خوزستان باشیم.
سرپرست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در پایان گفت: این جشنواره گامی مهم در راستای تقویت ارتباط میان صنعت و نخبگان علمی است و امید می‌رود که دستاوردهای آن زمینه‌ساز پیشرفت‌های بیشتری در حوزه فناوری و پژوهش باشد.



آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: اکسین ویرا