{{{block - 36}}}
title
دوشنبه 08 بهمن 1403 کد خبر: 11653 لینک کوتاه 281

دیدار مدیرعامل شرکت پتروشیمی خوزستان با سرپرست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی

سید محمد احمدزاده مدیرعامل شرکت پتروشیمی خوزستان در راستای توسعه همکاری‌ها با محمدرضا مطیری سرپرست سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در این دیدار که با هدف بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های مشترک و هماهنگی بیشتر برگزار شد، طرفین به تبادل نظر پیرامون مسائل مرتبط با تولید پتروشیمی پرداختند.
سید محمد احمدزاده با تأکید بر اهمیت نقش منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در توسعه صنعت پتروشیمی کشور، اظهار داشت: همکاری مؤثر میان شرکت پتروشیمی خوزستان و سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی می‌تواند زمینه‌ساز تحقق اهداف صنعتی و اقتصادی در این حوزه باشد.
محمدرضا مطیری نیز در این دیدار بر لزوم تعامل نزدیک میان شرکت‌های مستقر در منطقه و سازمان تأکید کرد و گفت: ارتباط مستمر و هماهنگی بیشتر میان سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی و شرکت‌های پتروشیمی، می‌تواند زمینه‌ساز رشد و شکوفایی هرچه بیشتر صنعت پتروشیمی در سطح ملی شود.



آخرین اخبار
طراحی و پیاده سازی: اکسین ویرا