مدیرعامل بانک تجارت در جریان بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، بر لزوم تمرکز بر توسعه همکاریهای مشترک با فعالان صنعت پتروشیمی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، هادی اخلاقی فیض آثار در دیدار با محمدرضا مطیری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، با اشاره به ظرفیتهای بانک تجارت در ارائه خدمات نوین بانکی در حوزه ریالی و ارزی، تأمین مالی پروژهها، تسهیلات اعتباری و بانکداری شرکتی، گفت: حمایت از صنعت انرژی کشور همواره از رویکردهای محوری این بانک بوده است.
وی افزود: افزایش مشتریان شرکتی و حفظ مشتریان وفادار، راهبرد اصلی بانک تجارت در توسعه خدمات است و در این مسیر، ارائه خدمات ویژه به شرکای بزرگ اقتصادی همچون پتروشیمی خوزستان در اولویت قرار دارد.
محمدرضا مطیری مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نیز با قدردانی از حمایتهای بانک تجارت در پیشبرد طرحهای صنعتی، این بانک را شریک اصلی کسبوکار منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی عنوان کرد و خواستار مشارکت مؤثرتر بانک تجارت در تأمین منابع مالی برای تکمیل طرحهای توسعهای و پروژههای فعال شد.